Medlemsförmåner

Utvalda samarbeten med hög kvalitet
- Senior Quality Guide

I samarbete med utvalda aktörer i näringslivet har vi förädlat våra medlemsförmåner. Vi kallar vårt nya koncept för Senior Quality Guide – ett exklusivt samarbete där vi ställer krav på våra partners för att ge er erbjudanden med hög kvalitet.

Som medlem i SPF Seniorerna ger vi dig ett flertal förmåner genom Senior Quality Guide. SPF satsar i dessa samarbeten på kvalitet, service samt erbjudanden specialsydda för SPF Seniorernas medlemmar.

 

Huvudpartner

Ifs logotypVi är stolta över att vara huvudpartner till SPF Seniorerna. Samarbetet innebär att vi tillsammans kan utveckla produkter och tjänster som gynnar dig som medlem.


Som medlem i SPF Seniorerna har du följande rabatter på våra förmånliga försäkringar:

  • 15 % rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring
  • 5 % rabatt på bilförsäkring
  • 15 % rabatt på hund- och kattförsäkringar.

Personlig kundservice
Som medlem i SPF Seniorerna värnar vi lite extra om att du får personlig service. Därför har du ett eget telefonnummer till oss och vi som svarar är specialiserade på dina medlemsförmåner och vilka försäkringar som passar bäst för just dig.

Välkommen att ringa oss på 0770–82 40 00
så hjälper vi dig med ditt försäkringsskydd.  Du kan också besöka oss på www.if.se/spf


Partner

Viking Lines logotyp Varje dag, sedan slutet av 50-talet, kastar våra röda fartyg loss och tar sikte på Östersjöns bästa resmål - Helsingfors, Åbo och Mariehamn.

Väl framme väntar allt från utflykter och shopping till handplockade hotell. Och oavsett vilket av våra sex fartyg du väljer, får du njuta av sköna spa-behandlingar, god mat, tax-freefynd och levande musik. Dansband, jazzband, trubadurer och svenska stjärnartister. Här finns allt. För vem säger att resan inte kan vara en del av målet.


 

Partner

Skandia Bank och FörsäkringAtt ha rätt försäkringsskydd är en trygghet som vi vill erbjuda alla medlemmar hos SPF. Behovet av trygghet är lika stort även om man inte längre är yrkesverksam. Vi har därför tagit fram ett försäkringserbjudande som är anpassat till SPF Seniorernas medlemmar.

Inom sex månader från att du blivit medlem i SPF Seniorerna kan du teckna en livförsäkring om du är mellan 60 och 70 år. En olycksfallsförsäkring kan du teckna oavsett ålder och oavsett hur länge du har varit medlem i SPF Seniorerna.

Läs mer på www.skandia.se/spf. Du kan också kontakta oss på telefon 0771-16 60 60 eller mejla spf@skandia.se.


Partner

E.ONVi på E.ON är glada och stolta över partnerskapet med SPF Seniorerna. Som kund hos oss får du mer än ett rabatterat elavtal. E.ON arbetar varje dag med att bygga det hållbara samhället, därför kan du som kund alltid välja förnybar el med vattenkraft utan extra kostnad.

Som medlem i SPF Seniorerna får du dessutom ett eget nummer till vår kundservice då du är en prioriterad kund. Våra duktiga rådgivare är laddade med goda råd. I vår webbshop hittar du produkter till extra förmånliga priser som underlättar vardagslivet och hjälper dig att spara energi.

Vill du veta mer och teckna avtal, besök oss på eon.se/SPF. Du är även välkommen att kontakta våra rådgivare på 0771-86 87 88.


Officiell leverantör

SJs logotypVi erbjuder medlemmar i SPF Seniorerna 10 % rabatt på tågresor med SJ

Att resa med tåg är smidigt, säkert och bekvämt. Det finns gott om utrymme, sköna sittplatser och självklart både mat och fika ombord. Ett smart sätt att komma fram utvilad till slutmålet. Köp resan på sj.se, i vår mobilapp eller via 0771 – 75 75 75 .
Ange kod SPF.

Blir du medlem i SJ Prio får du lite mer - och allt utan extra kostnad!

Du kan samla poäng på dina resor och andra inköp som du gör hos oss och poängen kan användas till nya resor, mat i bistron eller andra varierande erbjudanden från SJ.