Vårlunch i Velamsund

Fredag 3 juni är det dags för årets vårlunch. Vi åker gemensamt  med buss till Velamsund. Bussen avgår från Syrenparken kl 12.00 och stannar vis Statoil kl 12.10 för att plocka upp dem som hellre går på där. Du måste anmäla var du vill gå på bussen så att vi vet det i förväg. Anmäl även om du är allergisk mot viss mat.
Under resan berättar vår ordförande Ingegerd Thorngren litet om Nacka samt om vad som sker i kommunens stadsutveckling just nu. Vid lunchen kommer ni att få information om Velamsund. Det finns även tid för ett besök i ridhuset mm innan vi åker tillbaka med bussen.
Tid: onsdag 27 april kl 12.00 (avresa)
Plats: Velamsund
Pris: ca 170 kr för varmrätt, kaka och kaffe. Bussresan bjuder SPF Seniorerna Saltsjöbaden på.
Anmälan: senast tisdag 23 maj

Informations- och samtalsträffar

Nästa träff blir till hösten!
Samtalsträffarna är ett utmärkt tillfälle att träffas över en kopp kaffe och ha trevligt. Var och en betalar för sig själv. Ämnet för mötet meddelas i ordförandens Månadsbrev en vecka före träffen. Även tidigare månadsbrev hittar du på samma ställe. På samtalsträffen får du träffa representanter för styrelsen som berättar om vad som är aktuellt och vad SPF arbetar för. Som medlem kan du tala om för oss vad du förväntar dig av föreningen och vilka frågor som vi bör arbeta med.

 

Nu är vårens cirklar igång

Vi har cirklar i bridge, gymnastik, golf och bokläsning. Alla har börjat sin verksamhet. Några platser finns kvar så skulle du vilja vara med kan du kontaktade den ansvarig för respektive cirkel. Vem det är framgår här.

Anmälan till vårens aktiviteter

Alla medlemmar får vårens tryckta program. Det är tillgängligt här på hemsidan under fliken Kalendarium till vänster. Anmäl dig gärna till de aktiviteter som du vill vara med på så snart som möjligt så att du säkert kommer med. I vår är nämligen deltagarantalet begränsat för några aktiviteter.

För dig som vill resa 

SPF i Saltsjöbaden kommer inte att anordna några resor under våren 2016 men det finns många resor för SPF:are ändå. Aktuella resor, kryssningar mm som Stockholmsdistriktet anordnar ser du i högra kolumnen här på vår hemsida. Dessutom finns Nackaringens resor. Se vilka möjligheter som finns under 2016 för medlemmar i Nackaringens vänföreningar här.

För dig som har Facebook-konto

SPFSaltsjöbaden kan du följa oss. Vi skriver inlägg om våra aktiviteter, både före och efter, om frågor som diskuterades, med foto som visar hur det var, mm mm. Ofta lägger vi upp foton från våra aktiviteter. Vi skriver om sådant som intresserar oss. Gilla oss gärna!

SPF är påtryckare

SPF Seniorerna i Saltsjöbaden är en av drygt 380 medlemsföreningar fördelade på 27 distrikt inom SPF Sverige, där vi deltar aktivt i arbetet för oss äldre. Vi representerar våra medlemmar och deras intressen lokalt i Nacka Seniorråd tillsammans med våra tre systerföreningar liksom med PRO, som har sex föreningar i Nacka.
Trafikfrågor, tillgänglighet och hälsofrågor hör till det vi bevakar även på landstings- och riksnivå.
Vi är också representerade i såväl Stockholmsdistriktet som Södertörnsgruppen där vi bevakar våra intressen.

 

 

 

 

Nyheter från SPF Seniorerna Stockholmsdistriktet

Nyheter från Förbundet

Sidan senast uppdaterad 2016-05-24