Endast en aktivitet i vårens program återstår, nämligen resan till Ornö, se nedan. Missa inte den!
Höstprogrammet kommer i augusti.

Till alla våra medlemmar önskar vi

 

 

Vi åker till Ornö

Onsdag 13 juli är det dags för sommarens båtutflykt. Vi åker med Waxholmsbåten från ångbåtsbryggan i Saltsjöbaden. Vi lägger till vid Ornö kyrkbrygga. På Ornö finns restaurang, strandkafé, kyrka, hembygdsmuseum, brödbod mm samt trevliga omgivningar för promenader. Lunchpaket med varmrätt, bröd, måltidsdryck samt kaffe och kaka ingår i priset nedan.
Tid: onsdag 13 juli kl 10.05 (avresa) och 16.15 (återresa)
Plats: Ångbåtsbryggan - Ornö - Ångbåtsbryggan
Pris: 160 kr
Anmälan: senast 8 juli på e-post: saltisspf@gmail.com eller till: Gulli Perneheim, tel 08-650 96 54

Informations- och samtalsträffar

Nästa träff blir till hösten!
Samtalsträffarna är ett utmärkt tillfälle att träffas över en kopp kaffe och ha trevligt. Var och en betalar för sig själv. Ämnet för mötet meddelas i ordförandens Månadsbrev en vecka före träffen. Även tidigare månadsbrev hittar du på samma ställe. På samtalsträffen får du träffa representanter för styrelsen som berättar om vad som är aktuellt och vad SPF arbetar för. Som medlem kan du tala om för oss vad du förväntar dig av föreningen och vilka frågor som vi bör arbeta med.

I höst fortsätter våra cirklar

Vi har cirklar i bridge, gymnastik, golf och bokläsning. Alla har börjat sin verksamhet. Några platser finns kvar så skulle du vilja vara med kan du kontaktade den ansvarig för respektive cirkel. Vem det är framgår här.

Snart kommer höstens program

Alla medlemmar får komemr att få ett tryckt program. Det kommer snart att vara tillgängligt här på hemsidan under fliken Kalendarium till vänster. Anmäl dig gärna till de aktiviteter som du vill vara med på så snart som möjligt så att du säkert kommer med. I höst är nämligen deltagarantalet begränsat för några aktiviteter.

För dig som vill resa 

SPF i Saltsjöbaden kommer inte att anordna några resor under våren 2016 men det finns många resor för SPF:are ändå. Aktuella resor, kryssningar mm som Stockholmsdistriktet anordnar ser du i högra kolumnen här på vår hemsida. Dessutom finns Nackaringens resor. Se vilka möjligheter som finns under 2016 för medlemmar i Nackaringens vänföreningar här.

För dig som har Facebook-konto

SPFSaltsjöbaden kan du följa oss. Vi skriver inlägg om våra aktiviteter, både före och efter, om frågor som diskuterades, med foto som visar hur det var, mm mm. Ofta lägger vi upp foton från våra aktiviteter. Vi skriver om sådant som intresserar oss. Gilla oss gärna!

SPF är påtryckare

SPF Seniorerna i Saltsjöbaden är en av drygt 380 medlemsföreningar fördelade på 27 distrikt inom SPF Sverige, där vi deltar aktivt i arbetet för oss äldre. Vi representerar våra medlemmar och deras intressen lokalt i Nacka Seniorråd tillsammans med våra tre systerföreningar liksom med PRO, som har sex föreningar i Nacka.
Trafikfrågor, tillgänglighet och hälsofrågor hör till det vi bevakar även på landstings- och riksnivå.
Vi är också representerade i såväl Stockholmsdistriktet som Södertörnsgruppen där vi bevakar våra intressen.

 

 

 

 

Nyheter från SPF Seniorerna Stockholmsdistriktet

Nyheter från Förbundet

Sidan senast uppdaterad 2016-06-13